Manovaikas.ltŠeima ir namaiNamaiVirtuvės paslaptys › Tiršta moliūgų sriuba

Tiršta moliūgų sriuba

+mano vaikas,

Pumpkin soup and halved pumpkin

Reikės:

1kg. nulupto ir gabalėliais supjaustyto geltonojo moliūgo;
300g. griežinėliais supjaustytų morkų;
300g. nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų porų (tik baltoji dalis);
3 griežinėlių lapkotinio saliero lapkočio;
2 česnako skiltelių;
4 stiklinių / 1litro jautienos sultinio;
125 ml netirštos grietinės;
Druskos, pipirų;
8 šaukštų tarkuoto parmezano sūrio;
Ir skrudintos duonos gabalėlių.

Gaminimas

Į didelį prikaistuvį sudėkite moliūgus, morkas, salierus, porą, česnaką ir užpilkite verdančiu sultiniu. Uždenkite ir retkarčiais pamaišydami virkite ant lėtos ugnies 25 minutes. Tada suplakite maišytuve arba maisto procesoriuje iki vientisos ganėtinai tirštos masės. Tuomet pakaitinkite ant vidutinės ugnies 1-2 min. Į jau paruoštą sriubą įmaišykite grietinės ir pagardinkite druska bei pipirais. Minutę palaikykite ir apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu. Patiektą sriubą valgome su skrebučiais.

Už receptą dėkojame rugiagelei

0 Komentarai

Parašykite komentarą

Būtini laukeliai pažymėti *

Susiję straipsniai